perjantai 31. joulukuuta 2010

Uuden vuoden aatto alkoi NYT

Sainpahan vaihdettua uuden pohjan 23 tunnin ja 58 minuutin päästä alkavan vuoden 2011 kunniaksi. Ensimmäiset laittomasti lennätetyt raketitkin kuuluvat räiskyvän jossain kuuloetäisyydellä.

Tuhannet kiitokset Itkupillille tunnelmapohjasta! Hederi on oma kuva ja se edustaa myös mennyttä maailmaa: meidän pihaa ja naapurin kuusia vuosi tai kaksi sitten. Nyt samalla paikalla on komea kasa jätemaata odottamassa kuljetusta tai tamppaamista uuden pihan ja uusien asukkaiden pihanpohjaksi.

Joulumme ei suinkaan vielä päättynyt. Sitä vietetään kaikkine koristeineen, valoineen päivineen ainakin loppiaiseen, jos ei Nuuttiin asti. Kuusta ei ollut, mutta ruokaa ja juomaa riittää... Nyt kuitenkin tämä täti kaipasi jo uutta ja freessiä ilmettä, vaikka seimi kylläkin on paikallaan. Mutta kun vanha vuosikin haudataan ja uutta aloitellaan, niin jotain uuden elämän merkkejä tännekin eli vihreää väriä kaipasin.

Onnellista ja siunattua vuotta kaikille lukijoille!

Paras toivottaa etukäteen, sillä varmaan olen vuorokauden päästä pihalla  ihmettelemässä ilotulitusta ja kuulostelemassa, kuinka monta pataa räjähtää naapurustossa oikein ja kuin monta keikahtaa nurin päin. Mies kysyi, että pitääkö mennä viinakauppaan ostamaan sampanjaa. Olin sitä mieltä, että mitä turhaan. Emme kumpikaan ole niin suuria skumpan ystäviä.

Tämä "taidekuva" on toissa vuodelta. Keskellä oleva möykky ei ole viime vuonna valettu tina, vaan esittää muuten uuden vuoden katoavaista kamaa eli ilotulitusta ja oikealla oleva möykky pysyvyyttä eli katuvaloa. Luulisin.

Alareunan säkkärä ehkä toivottaa onnea uudelle vuodelle tai jotain. Mistähän sekin on kuvaan tullut?

Juttelimme illalla miehen kanssa kuluneesta vuodesta. Lopputulos oli, että meillä on ollut hyvä vuosi. Sairauttahan kyllä on ollut. Äitini tilanne on huonontunut askel askeleelta, mutta sille emme voi mitään. Isällä nyt uusia vaivoja, joita aluksi hoitohenkilöstö vähätteli, mutta nyt tutkimuspyörä on liikahtanut käyntiin. Mies sairasti melkein koko syksyn, mutta hän sai ainakin osittain avun niskaansa ja selkäänsä. Minä sain uuden polvivaivan, jota vielä ihmettelen.

Taas on mennyt vuosi eteenpäin ja me kaikki olemme kotona. Hautajaisia ei ole ollut ihan lähipiirissä. Kukaan nuoremmasta ikäluokasta ei ole joutunut työttömäksi. Lastenlapseet voivat hyvin ja pärjäävät koulussa. Me saimme tontin myytyä. Tätä parempaa ei oikeastaan voi edes toivoa eli syytä on olla kiitollinen hyvästä vuodesta.

10 kommenttia:

 1. Hyvää vuodenvaihdetta, sinä yökyöpeli :)

  VastaaPoista
 2. Oikein Mukavaa Uutta Vuotta 2011 sinulle ja toivoa vaan passaa,et ois parempi vuosi♥

  VastaaPoista
 3. Hyvää vuodenvaihdetta ja Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Hyvää vuodenvaihdetta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle ja vuosikymmenelle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää vuotta 2011 Sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos ja Hyvää Uutta Vuotta sinne teille.

  VastaaPoista
 8. Onnellista uutta vuotta 2011 ♥

  VastaaPoista
 9. Siunattua uutta vuotta sinulle myös <3

  VastaaPoista
 10. Olet ahkera kirjoittaja, Villiviini:D

  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!