lauantai 22. marraskuuta 2014

Ensimmäiset jouluvalot

Jouluvalot päivällä ja illalla. Meidän köynnöskuusamamme on jo monena vuonna puettu jouluvaloihin. Viime kesä ei tälle Loniceralle ollut edullinen, mutta onneksi ranka sentään on jäljellä ja sain valot viritettyä. Nyt viikkoa tavallista aikaisemmin, mutta niinhän tämä syksy muutenkin  ollut erilainen.
Keskustelimme miehen kanssa yhtaikaa puhelimessa kahden kaverin kanssa. Kumpikin on "syöpäläinen". Toinen jännittää ensi viikolla uusimpia tuloksia, toisella on kallis hoito ilmeisesti tehonnut. Oli miten oli, tällä hetkellä elämme kuitenkin vain tätä hetkeä.

Yritin kuvata lintujakin. Minusta tämä pikkuinen voisi olla töyhtötiainen, mutten ole varma. Joku tupsu sillä kuitenkin on  päälaella.


2 kommenttia:

  1. Joulu valoja voi nyt jo laitella, minulla on jo sähkökyntteliköt jo ikkunoilla, ja muita valo juttuja sisällä, pimeää aikaa kun on vielä jonkin aikaa.

    VastaaPoista
  2. Mullakin on sisällä valoja, mutta ulkona ei yleensä ole ollutkaan, syystä etten ole löytänyt hyvää ratkaisuamistä vetää virtaa... Meidänkin lintulaudalla oli joku töyhtöpää myös, vilaukselta vaan näin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!