lauantai 15. marraskuuta 2014

Nukuin tietokoneelle

Kävipä viime yönä höpsösti. Nukahdin tietokoneelle ennen kuin ehdin julkaista sepustukseni. Onneksi sentään heräsin sen verran, että hoksasin siirtyä nukkumaan omaan sänkyyn. Tänään vietämme pientä pikkujoulua jo etukäteen. Mies toi vähän herkkuja ja vieläpä neilikkakimpunkin kaupasta. Kukat tosin olivat saaneet jossain vaiheessa kylmää, mutta sainpa tehtyä takan reunalle kaksi "asetelmaa".


Nuorempana inhosin neilikoita, mutta nyttemmin nämä ovat ihan suloisia kukkia. Paitsi se paleltuneena. Mielenkiintoista nähdä, kauanko nämä kestävät.

Eilinen päivä oli mukava. Erityisen mukavaa oli istua tuolissa ja kuunnella, miten ahkerasti meidän pesutiloja siivottiin jonkun muun toimesta. Ei tullut edes rasitusvammoja, vaikka minulla on laastari etusormen päällä. Se tässä aiheuttaa koko ajan lyöntivirheitä. Yritän korjata, mutta kaikkia ei ehkä  huomaa.

Syy laastarointiin on ahkera kutominen Sanokaapa, mitkä puikot eivät ole niin teräväpäisiä kuin alumiinipuikot tai mitä lie kevytmetallia ovatkaan eivätkä pistäisi muutaman hetken välein ikävästi johonkin etusormenpään hermoon? Ostaisin heti!

Päivä, tarkemmin sanottuna iltapäivä ja ilta, siis olivat täynnä siivousta, sukankudontaa.  Mies, joka ei tikun nokassakaan aikaisemmin suostunut opettelemaan tekstareiden lähettämistä, harjoitteli ensin kännykkäkalenterin täyttämistä ja sen  jälkeen tekstareita. Minulle hän niitä lähetteli, mutta huonolla menestyksellä, kun vahingossa lähetti lankapuhelimeen . Sellainenkin vanhan ajan hökötys näet meillä on ja pysyy myös. Tämä miehen uusi "harrastus" ei kuulemma kuitenkaan merkitse tietokoneaikaan siirtymistä. Sanoo hän, joka aloitti työuransa tietokonekeskuksessa, jossa miekkoset itse lakaisivat työtilansa päivä päätteeksi.

 - Olenko mä tämän viimeisenkin lauseen kirjoittanut ihan itse? Pitääpä tarkistaa, näinkö unta. Loppupätkä postauksesta on joka tapauksessa neilikka-asian jälkeen kotoisin siis viime yöltä.

6 kommenttia:

 1. Mulle on tullut pysyvä "reikä" etusormeen (ei siis ihan reikä mutta kohta josta puikko heti pistää hermoon tai lihaan tms). Mä käytä etusormessa ihoteippiä. Sitä on kätevä käyttää, hyvin saa repästyä sormenpäähän pari kerrosta ja taas kutominen sujuu eikä tarvi varoa sormenpäätä. Laastarit ja sen sellaiset ovat liukkaita tai jäykkiä mutta ihoteippi on kuin mitään ei olisikaan sormessa. Ja kestää jokusen käsienpesunkin eikä jää märäksi. Apteekista saa ostaa valkoisena ja ruskeana.
  http://www.internetapteekki.fi/micropore-valk-vaihtorulla-1530-1-1rll-12-5mmx10m.html

  VastaaPoista
 2. Olen kutonut bambupuikoilla ja juuri tilasin täältä http://www.lankaidea.fi/product_catalog.php?c=46
  noita Symphony Wood -puikkoja. En tiedä mitä puuta ne ovat mutta tosi hyvät on. Näkyy siellä olevan hiilikuitupuikkoja, joita en ole kokeillut.
  Alumiinisia en ole sen koommin käyttänyt, kun ovat liian liukkaat ja painavatkin enemmän.
  Kaikkea hyvää sinulle elämääsi.

  VastaaPoista
 3. Oletpa ollut väsynyt kun ihan istualleen nukahdit...Mukavaa viikonloppua sinulle Villiviini!

  VastaaPoista
 4. No ehdottomasti vaihdat benbupuikkoihin! Muistan kyllä tuon, kun puikot rikkoi sormen päät, muttei sitä tapahdu enää puupuikoilla. Ja jos sattuu liian terävät, puisia pystyy hiomaan. Ja sitten ne kaikkein parhaat eli kulmikkaat puikot - niissä ei sormet kipeydy ollunkaan. Eli hurraa, yksi ongelmistasi ratkeaa helposti!

  VastaaPoista
 5. Ihania neilikoita. Neilikat on minun lempikukkia nykyään. Kestävät maljakossa jopa nelisen viikkoa. Mukavaa sunnuntai-iltaa Sinulle ♥

  VastaaPoista
 6. Neilikat ovat kauniita!
  Minäkään en ennen tykännyt neilikoista. Johtuu varmaan siitä, kun aikoinaan ei paljon muita ollut tarjollakan. Nuyt on valikoimaa vaikka kunka paljon ja neilikoitakin on jalostettu ja niitä saa kauniin värisinä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!