perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää vuotta 2016

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille, rakkaat blogini lukijat! Kiva kun olette olemassa. Kiitos kuluneesta vuodesta. Siihen mahtui paljon ikävää, mutta loppujen lopuksi kaikki kuitenkin ainakin itselläni kääntyi parhain päin. Hoidot olivat rankat ja lopputulos hyvä. Miehen vaivat ovat ikävämmät, mutta hänelläkin on silmäsairaalan lisäksi kahdet muut tutkimukset jo sovittu. Eli toivossa elämme,

Nyt en ole ihan  varma omalta kohdaltani, mutta uusi vuosi tuo, mitä tullessaan tuo. Kirjan kuitenkin aion kirjoittaa ja sanoinkin jo miehelle, että yli 120 sivua, suunnilleen, on jo valmiina ja sen aion tallentaa varmuuden vuoksi tikulle. Tuli mitä tuli. Nimittäin jotain oireita on ja niistä otetaan selvää varmaan - ehkä - mahdollisesti - lähiaikoina, jahka uskallan ensin soittaa sairaalaan. Varsinaiset kontrolliajat ovat vasta helmi-maaliskuun vaihteessa. Toisaalta oireet voivat olla jotain ihan muutakin, täysin viatonta, joilla ei ole yhtään mitään tekmistä syövän kanssa. Mutta lääkitystä vaativaa joka tapauksessa, liittyi syöpään taikka ei.


Tästä illasta ei ole sen kummempaa kerrottavaa: minä saunoin pitkästä aikaa, sitten syötiin. lueskeltiin, kudoin kinnasta ja sen valmistuttua sukkaa. Raketit ja ties mitkä vekottimet paukkuivat pellon takana ja sitten ihan naapurissakin. Harmi vain, ettei kamera ollut viritettynä, sillä lähinaapurin ilkotulitus oli vallan komea. - Me emme viitsineet edes ulos mennä katsomaan, vaan ajattelimme, että vaihtuu se vuosi näinkin. Kuten vaihtuikin. Pullo cavaa semtään avattiin  juuri silloin vuoden vaihtuessa ja läheteltiin muutamia uuden vuoden tervehdyksiä. Kaikille ei hoksattu lähettää ja ne nyt tulevat sitten tässä! Tehkää hyvin!

Mies kävi illalle sytyttämässä pihaan roihut ja lyhtykynttilät ja sanoi olevansa ihan reporanka, kun tuli sisälle. Ostin kaksi isoa lyhtyä jouluksi ja niissä paksut kynttilät palavat monta päivää.

Uusi vuosi, uudet kujeet. Hyvää ja kaikin puolin siunattua vuotta erityisesti juuri sinulle!

6 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää teille vuodelle 2016

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta ja toivottavasti ei ole mitään vakavaa!

  VastaaPoista
 3. Säilyttäköön uusi vuosi sen
  mitä rakastat
  Tuokoon tullessaan sen
  mitä kaipaat
  ja vieköön mennessään sen
  mitä taakkana kannat.
  Onnea vuoteen 2016!

  VastaaPoista
 4. Kaikkea hyvää tulevaan vuoteenne !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!