sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Rauhallista adventtia

Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille. Tosin vesisade ei ihan ensimmäiseksi tuo mieleen joulun aikaa, mutta niin se vain virallisesti alkoi.


Joulutähden lisäksi tässä toinen kuva, joka ei ole yhtään joulukuva. Ostin jokin aika sitten huutonetistä nämä viehättävät kansallispukunuket. Laidoilla olevan lapinpariskunnan lisäksi tässä on oikealta lukien Tuusulan tyttö, Orimattilan tyttö ja Munsalan tyttö. Korkeutta nelisen senttiä kullakin. Lapsena meillä oli tämän tapaiset pikkunuket, jotka valitettavasti ovat jo aikoja sitten kadonneet. Näilläkin on päälakea vähän pureskeltu ja lapinpojalta on lakki hävinnyt. Muistaakseni meillä oli ainakin Keski-Suomen kansallispuku ja toisella joku punainen puku. Nämä ovat olleet Kupittaan Saven valikoimissa.

Nyt lähden raivaamaan pöytää puhtaaksi. Toinen tytär käväisi jo tänään ja Esikoinen perheineen tulee hetkisen kuluttua. Heidän piti tulla jo isänpäivänä, muttemme ottaneet silloin vastaan, kun talo oli ylösalaisin  rempan takia.

5 kommenttia:

 1. Hyvää ensimmäisen andventin iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Rauhallista Adventtia!
  Nuo pikkunuket ovat minulle vieraita. Näen ensimmäistä kertaa. Tulevatko kansallispuvut meilläkin muotiin, kun Hesari kirjoitti, että saksassa kaikki haluavat pukeutua Baijerin kansallispukuun?

  VastaaPoista
 3. Kyllähän se vaan joulu tulla-jolkottelee hetki hetkeltä lähemmäs. Ihan kiva, että on valoja ja kynttilöitä, joilla tätä mustaa aikaa nyt piristelee, kun ei lunta näytä olevan lähistölläkään. Ensilunta ei olla tälle talvelle vieläkään saatu tännepäin Suomea.

  Ja suurkiitos yllätyspaketistasi! =D Olipa kauniit lapaset ja upea korttikin! Jopa samassa lootassa olleet laskut tuli kevyesti kotiinkannettua, kun oli kutkuttavaa postia mukana. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!