lauantai 21. tammikuuta 2012

Kiitos kysymästä

Juu, flunssa voi äärettömän hyvin. Akka sen sijaan tuntee itsensä raihnaiseksi. En eilen uskaltanut edes sairaalareissulle. Mies kävi tervehtimässä väsynyttä appiukkoa. Antibiootit annetaan nyt suoraan suoneen ja verenpaine oli kohonnut, alapaine jo jonnekin kuuteenkymmeneen. Edellisen päivän 42 tuntuikin hurjalta. Mutta päivä kerrallaan mennään.

Mies päätti ilahduttaa flunssaista ja vanhuksia murehtivia vaimoaan ja järjesti meille eilen blini-illan. Olemme tosin tästä puhuneet jo muutamaan kertaan, mutta nyt se tuli iloisena yllätyksenä.


Blinit eivät ole oikeita blinejä, vaan kaupan valmiita lettusia, mutta sepä ei meitä haitannut. Kirjolohen mädin höysteenä oli sipulia ja smetanaa sekä pieni annos jotain herkullista katkarapusalaattia ja kraavilohta. Nam-nam. Pienet snapsitkin otettiin.

Tänään pidän yöpaitapäivää, sillä uni maistui niin pitkälle päivään, etten viitsinyt ruveta enää pukeutumaan kunnolla. En herännyt edes siihen, kun mies oli ikkunan takana tehnyt kuulemma ainakin puoli tuntia lumitöitä. Onneksi on se lumilinko! Pihatiellä ja käytävillä lumen korkeus oli ollut noin 30 cm. Nyt teen vähän aikaa "tutkimustöitä" ja sitten saunaan, Saunapuhtaana on mukava huomenna mennä äänestämään.

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti olet paranemaan päin! Mukavaa saunanpuhdasta iltaa ♥

  VastaaPoista
 2. Voi sinun mies teki ihanan ruokailuhetken sinulle. Nuo ovat niita miljoonan taalan paikkoja joista me naisen todella nautimme. Parane pian :D

  VastaaPoista
 3. Minkälaisia tuulia oikein lähettäisin, että tautisi hellittäisi otteensa... ISON voimahalauksen kuitenkin ihan kaikkeen.

  Ihana mies. Mäti on täällä harvinaista herkkua, joten tuohon kulhoon tuli nyt aikamoinen kolo, slurps ja kiitos.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!