torstai 9. helmikuuta 2012

Mä kirjan luin

Olen ennenkin kertonut kuuluvani Pieneen esikoiskirjakerhoon, josta tulee tasaista tahtia muistaakseni kuutisen esikoisteosta per vuosi. Näin löydän sellaisia teoksia, joita en muuten ehkä heti keksisi lukeakaan.

Muutama päivä sitten sain käteeni tämän vuoden ensimmäisen, Satu Grönroosin Lumen sylin. Se on arvioitu ja hyväksi havaittu jo monessa blogissa. Liityn kehujien joukkoon! Kustantaja on Atena ja täältä löytyy lisää tekstiä kirjasta. Kirjailija on vaasalainen 50-vuotias toimittaja, joka on lapsuudessaan asunut Jyväskylässä. Lumen sylikin asettuu Jyväskylän maisemiin.

Kirja kertoo 7-vuotiaan Helmin ja hänen perheensä riipaisevan tarinan. Eletään 1960-luvun loppua. En kerro enempää, mutta suosittelen. Tämä kannattaa lukea! En pystynyt eilen laskemaan kirjaa kädestäni ennen kuin pääsin viimeiseen pisteeseen. Hieno, koskettava teos!Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi ihastuttavan kauniiseen kanteen. Se on kaunis, Nina Leinon käsialaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo kirja tuli minullekin (kuulun PEKK:oon lähestulkoon samoista syistä kuin sinä :-)

    Muutaman sivun luin samantien kun paketin aukaisin, mutta nyt se on jäänyt odottamaan aikaa parempaa. Vaan pitäisiköhän se kuitenkin ottaa luvun alle hetimiten...

    VastaaPoista
  2. Luin tästä kirjasta Leena Lumin blogissa ja päätin oitis hankkia tämän kirjan. Kovin mielenkiintoiselta vaikuttaa, lukuelämykseltä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!