perjantai 18. kesäkuuta 2010

Ilmojen halki käy lentäjän tie

... vaikken se minä olekaan. Yhtenä iltana olin kameran kanssa pihalla kuvaamassa iiriksiä ja tämä tässä yllätti, laskeutui melkein puiden tasalle.


Ne iiriksetkin tuli sentään kuvattua. Loppujen lopuksi.


Mainostan vielä tässäkin eilistä ja sitä edellistä postaustani  Varalla-blogissani. Blogi on saanut olla aika pitkään rauhassa, kun ei ole syntynyt enempää digi- kuin villalankataidettakaan. Innostuin taas alkuviikosta osallistumaan Itkupillin ja Elegian inspiroivaan kollaasihaasteeseen Collage Obsession Challenge´iiiiin. Sekin aikaansaannos on julkisesti nähtävillä blogissani.

Pointti on kuitenkin viimeisin postaus. Tilasin ainekset kahteen kirjottavaan tyynyyn. Ne ovat iki-ihania taiteilija Rut Brykin jo 1940-luvulla suunnittelemia malleja, taideteoksia., joita Suomen Käsityön Ystävät myy nyt tarjoushinnalla. Kolmannen tyynyn kohdalla pistin jarrut päälle. Tietenkään en ostanut valmiiksi kirjottuja tyynyjä, vaan aihiot, eivätkä nekään ihan halpoja olleet, mutta ainakin minun makuuni kovasti. Kuvat voi vilkaista sieltä blogistani tai täältä .

Minulla oli tälle illalle vaikka mitä asiaa, mutta näemmä siteeraan vain itseäni ja unihiekkaakin on silmissä.
Sääri on ollut kipeä, mutta olen askarrellut nukkekodilla ja kursinut isoäidintilkkuja kasaan. Jos tekeleestä ei tule hyvää liiviä, teen siitä maton...

2 kommenttia:

  1. Oho, onko tuo se "It's raining men, hallelujah..." -biisin toteutuma, vai mikä :D.

    Olet varmaan oikeassa piskin lääkinnän suhteen. Virtsa todettiin saostuneeksi, PH on pielessä.

    VastaaPoista
  2. Jeps! Ei olekaan ennen miehiä satanut niskaan.

    Toivottavasti koiruliini, suloinen Patsku pian paranee. C-vitamiini ei varmaan muutenkaan ole haitaksi edes koiralle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!