keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Kaikenlaista, hyvää ja pahaa

Hah - unohdin julkaista tämän viime yönä. Taisi olla unihiekkaa silmissä, mutta eipä sen jälkeen mitään uutta ole ilmennyt eli tässä se:

Tämä on ollut erityisen tapahtumarikas päivä. Tietenkin puhun nyt eilisestä, sillä kello on jo 10 minuuttia keskiviikon puolella. Blogin kello taitaa näyttää ihan mitä tahansa. Mistä sen muuteen voi laittaa aikaan, kertokaa tietävämmät.
 
Paljon ehtikin mahtua yhteen päivään. Suurin osa tapahtumista on sellaisia, että niistä ei sovi lörpötellä avoimessa blogissa. Valitan. Vähän kai voin antaa viitteitä:

Omat kuulumiset ovat oikein hyviä harrastettuani mm. junassa istumista. Mieskään ei valitellut kovasti päivän tapahtumista, vaikkei jännitykseltään tainnut viime yönä paljonkaan nukkua. "Toteutunutta Asiaa" aiotaan juhlistaa ja mennä oikein ulos syömään eikä se tarkoita samaa kuin edellisessä postauksessa ulkona syöminen.

Auringonpaisteen lisäksi vähemmän mukavia kuulumisia:


 • Naapurissa suruliputettiin. Varmaan lähes mikään ei ole niin murheellinen näky kuin puolitangossa oleva lippu. Se näkyi pihasta pitkän tien toiseen päähän saakka. 
 • Ystävän iäkäs äiti joutuu kiireiseen leikkaukseen: kasvain. 
 • Tytär löysi unelmiensa asunnon ja teki nopeasti tarjouksen, mutta silti kämppä meni sivu suun. Joku tarjosi enemmän, yli sen mitä oli pyydetty.

  Onneksi asuntoja tulee ja menee, mutta tilanne on toinen, kun perheen äiti menehtyy tai mummo joutuu suureen leikkaukseen.
Sen verran rankan matkan minäkin tein, että nyt taidan lähteä unten mailla.

3 kommenttia:

 1. Ainahan murkeitakin joka paikassa, mutta kiva kun tytär löysi asunnon.

  VastaaPoista
 2. Suru on aina kutsumaton vieras, sen pahempi mitä lähempää se vie omaisen tai lapsen :(

  VastaaPoista
 3. Sinulla on hyvä kamera tai kuvankäsittelijän taitoja, tai molempia. Tuo sadepisara koivunlehdellä on tosi hyvä Juhannuksen alla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!