lauantai 12. lokakuuta 2013

Vähän virkistystä

Jos ei muuta, niin vaihtamalla blogiin reipas Olli Orava talviturkissaan. Nämä syövät ja kantavat evästä talvisäilöön niin paljon kun ikinä ehdimme viedä heille ruokaa. Senpä takia lintulaudan katto onkin aika usein nurin niskoin: palvelu ei pelaa tarpeeksi rivakasti.

Kun eilen kävin postilaatikolla, oli orava jo odottlemassa, kun kuuli että tulin ulos. Se oli kaivelevinaan jotain eväskätköään, mutta tarkkaili pelkäämättä minun liikkeitäni. Kun sitten tulin takaisin ja kävin hakemassa kauhallisen apetta, oli orava jo tulossa rappusille. Meillähän ruokintalauta on terassin kaiteella ihan raapusten vieressä. Kyllä eläin ruokkijansa tuntee.

Eläimistä puheenollen. Ratsastajatyttö ilmoittautui aamulla. Kaikki hyvin, koiralla on paljon uusia lajitovereita, polle viihtyy ja neiti myös. Paitsi että Saksassa olisi kiva osata saksaa eikä olla täysummikkona.


4 kommenttia:

 1. Ompa sinulla suloinen karvainen kaveri ♥

  VastaaPoista
 2. Oravat on ihania, mutta meillä ei niitä näy tietyistä syistä (kissat ja koirat), eivät uskalla tulla pihaan.

  VastaaPoista
 3. Tänään syömässä oli jo kokonaan talviturkkiin pukeutunut orava, ei tämä, vaikka kyllä luullakseni tämäkin veijari kävi ottamassa pientä matsia kaverinsa kanssa. Kun hain kameran, ei kumpaakaan enää näkynyt.

  VastaaPoista
 4. Minun Osku oli vähän ruskea vielä. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!