lauantai 14. helmikuuta 2015

Mukavaa ystävänpäivää!

Kauniit virtuaalikukkaset ja tukevat halit teille ystävät! Kesää ja puutarhakauppojen avautumista odotellessa:

Levisia
Suunnattomat kiitokset tarja-h yllätyskirjeestäsi, josta paljastui suloinen pikkuenkeli. Kiitos!!! Et arvaa, miten se ilahdutti. Tiedän myös olevani monen iltarukouksessa mukana. Kiitos siitä. Nyt tietysti unohdin kuvata tämän enkelin, mutta jospa huomenna saisin sen tehtyä ja vielä kuvankin siirrettyä tänne. Kiva kun te olette olemassa.


Oman pihan pioni teille kaikille. Pioni ja nokkoset, sitähän tämä elämäkin tuppaa olemaan.

Enkelit ovat nyt hyvään tarpeeseen. Veriarvot eivät olleet tänään kovin hyvät ja niinpä sunnuntaina on meno Helsinkiin verikokeisiin ja mahdolliseen -tankkauseen. Sehän hoituu hyvin, kun joka tapauksessa menen samaan kortteliin magneettikuvaukseen. Siitä ei ole tietoa, joudunko jäämään yön yli vai onko pelkkä päiväreissu, mutta ehkä se kännnykän laturi ja hammasharja on hyvä pakata laukkuun. Tällä viikolla olenkin jo ollut kolme kertaa verikokeessa. Kahden tulokset olivat kohtalaisen hyvät, mutta tänä aamuna eivät sitten olleetkaan.

Väsymys ja huippaus tietenkin saivat nyt selityksensä, vaikka muuten en tunne olevani huonossa kunnossa. Ja kun mulla on se kolmas kirjakin kirjoittamatta vielä, niin en oikein joutaisi kuolemaan. Ja olen luvannut tehdä yhtä ja toista meidän kyläkirjammekin eteen. Sitä äkkikuolemaahan se lääkäritäti minulle ennusti, jos hoidot eivät onnistu tai tulee infektioita tms. Turvallisempi vaihtoehto olisi ollut jatkaa vanhoilla sytostaateilla, kai, mutta valitsin kuitenkin tämän keskushermostoon vaikuttavan hoidon. Saavat nyt kaikki pikkuperkeleet toivottavasti kyytiä ja varsinkin kun eihän meillä kenelläkään ole tietoa päiviemme lukumäärästä. Jos ei kuole syöpään, voi kolauttaa päänsä vaikka postilaatikkomatkalla tai jäädä auton alle.

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!