tiistai 22. helmikuuta 2011

Maiju heitti haasteen, otan sen vastaan!

Olen ollut huomaavinani, että tällainen mukava haaste on liikkunut blogistaniassa. Kiitos Männikön Maiju, kiitän tunnustuksesta ja otin kopin!Tähän tunnustukseen liittyy myös vastattavia kysymyksiä ja niitä on 5.


1. Milloin aloitit blogisi?

Minullahan näitä blogeja riittää eli asia on tarkistettava. - Aloitin huhtikuun loppupuolella Vuodatuksessa Villiviinin kattaus -nimisen blogin pidon. Ensimmäiset merkinnät ovat kuitenkin tehty vasta 3.5.2006, sillä opetellessa onnistuin sähläämään ensimmäiset postaukset jonnekin maata kiertävälle radalle, ellei kauemmaskin. Jossain vaiheessa kyllästyin vuodatuksen temppuiluun ja rupesin parin välivaiheen kautta opiskelemaan bloggerin salaisuuksia ja se tapahtui 18.11.2007. Pidin sitä pitkään vain varablogina, johon kirjoitin jos vuodatus oli pimeänä ja siksi nimikin on Varalla. Nyt se on vähän niin kuin harrastusblogini. Kun innostuin nukkekoteilusta, perustin sitä varten Villiviinin talot 3.1.2010.Tämän nykyisen pääblogini eli Villiviinin blogin perustin 18.4.2010.

Kas vaan, kolmas ja kahdeksastoista päivä toistuvat!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
                                  
Kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, iloja ja suruja! Kaikilla näillä on varmaan oma tehtävänsä, sillä en ole raaskinut luopua yhdestäkään. Sinne ensimmäiseen kokosin itseäni kiinnostavia teemajuttuja esimerkiksi naisten koulutushistoriasta ja sen sellaisesta tavallisen päiväkirjamaisen päivityksen lisäksi. Siellä on myös hyväksi havaittuja ruokaohjeita enemmän kuin tässä blogissa. Lisäksi keräsin kävijälaskurin raksutuksen mukaan rahaa hyväntekeväisyyskohteisiin eli mitä nopeammin mittari raksutti, sitä useammin ostin esimerkiksi pätkän vesijohtoa Keniaan (ja huomasin äsken, että nyt taas olisi aika lähteä putkiostoksille, vaikken ole aikoihin edes päivittänyt blogia).
          
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?            

No ei taatusti mikään muu kuin että se on minun blogini!   Tämä tai siis nämä blogini ovat sellaisia tajunnanvirran viemiä. Joskus hämmästelen itsekin jälkikäteen, mitä tuli kirjoitettua.


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Minussa oli silloin varmaan blogin mentävä aukko... Ihan oikea syy kyllä oli silloin ja on edelleen halu ja tarve ylläpitää kirjoittamisen taitoa, kun eläkeläisellä ei enää varsinaisesti ole työkirjoittamista menossa.

Olin seurannut jo jonkin aikaa muutamia blogeja. Viimeinen sysäys oli Helsigin Sanomien kuukausiliite, joka käsitteli bloggausta hyvin peruisteellisesti ja opetti kädestä pitäen mistä on kysymys. Pidin lehteä pitkään tallessa ja itse asiassa vasta tämän viimeisen raivausprojektin myötä se päätyi paperinkeräykseen.

                       
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

En tiedä haluanko muuttaa yhtään mitään. Sellaiset lausahdukset kuin "aina voi parantaa" tai "kukaan ei ole täydellinen" inhottavat minua enkä oikeastaan kaipaa enempää lukijoitakaan. Kaikki uudet tutut ovat tietysti lämpimästi tervetulleita. Olen ihan oikeasti tällainen tavis kuin kirjoitankin. Oikeaa nimeäni en vieläkään aio julkaista.

Tämä on kiertänyt aika monessa blogissa, enkä halua vaivata tällä, mutta toisaalta olisi kiva, jos joku ystävä tämän nappaisi itselleen. Kiitos teille, rakkaat blogiystävät! Olette ihania!
                                              
                                       

2 kommenttia:

  1. Täällä myöskin ikäätyvä neito haluaa tutustua blogiisi. Olen kiinnostunut uusista blogituttavuuksista.
    Pakkaspäivän iltaa sinne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!