torstai 22. maaliskuuta 2012

Hauska arvonta ynnä muuta

Yksi suuria suosikkejani tällä hetkellä on Hannen blogi Punainen talo maalla ja erityisesti sen oivalliset hunksit Onni ja Veeti, joihin todella kannattaa tutustua: totuus on joskus tarua ihmeellisempi. Hannen blogiin pääsee suoraan myös tuota arvontakuvaa klikkaamalla. Terveisiä vaan pojille!

Nyt sitten otsikon ynnä muuta -osioon. Mies teki tänään vierailun appensa luo sairaalaan. Minulla kiersi aamulla sen verran mahaa, etten arvannut lähteä mukaan. Faari viruu edelleen sairaalassa saatuaan eilen ylimääräisen vaivan eli ilkeän vatsataudin ja hänet on pantu eristyksiin eli ei saa poistua huoneestaan.  Mehän kävimme tervehtimässä häntä juuri sopivasti toissa päivänä, vaikkei taudista silloin ollut tietoakaan. Päivän mittaan tosin on tullut selväksi, etten tainnut saadakaan tartuntaa. Mies livahti yksin potilashuoneeseen viemään lukemista ja pullon jaffaa, koska me kaikki olemme sitä ikäpolvea, joille ainoa oikea ripulilääke on keltainen jaffa, sanovat lääkärit mitä sanovat.

Kevättä tekee, lumet vajoavat ja naapurien lapset tekevät tielle puroja. Mikä kummallisinta, talvella surkeuttaan valittaneet purkkiyrtit ovat alkaneet virkistyä ihan silmissä siitä huolimatta, että en ole saanut lisättyä niille edes uutta multaa ruukkuihin. Esimerkiksi tämä muratti, jota olin jo heittämässä kompostiin, rupesi tekemään vimmatusti uutta lehteä. Samoin kuolemaa tehnyt kahvipensas on kehittänyt latvaansa jotain, josta ehkä muodostuu nuppu tai mahdollisesti uusia lehtiä.


4 kommenttia:

 1. Jaffa on se oikea, toivottavasti auttaa. Minullakin joulutähti pudottelee aina talvella lehtiä, mutta kun vain jaksan sitä rujoa katsella palkitsee kesällä taas tuuheana pensaana.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kirjoituksesta miun blogista, mulla ihan sydän sykähti <3

  VastaaPoista
 3. Tia ja Hanne: hyvää ei koskaan jaksa kehua liikaa!

  VastaaPoista
 4. Sinulle on blogissani... haaste! En tiedä, oletko jo vastannut sellaiseen, mutta ehkä jaksat vielä siinäkin tapauksessa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!