lauantai 24. marraskuuta 2012

Olen hirrveän pahoillani

Pahoillani siis tästä blogisähläyksestä Entinen pohja tuli hulluksi minulle tuntemattomasta syystä ja ilman omaa sorkkimista. Teksteistä tuli minikokoisia ja kuvat menivät minne halusivat. Kiitos, sain hyvän neuvon ja vaihdoin bloggerin pohjaan. Teksti ei siitä juuri suurentunut ja nyt Anitta kertoo, että sekään ei mahdu hänen näytölleen. Anteeksi! Minun taitoni ja tietoni loppuivat ja itseäni harmittaa jo se, etten näe lukea omaa tekstiäni.


Auttakaa fiksummat! Kaikki keksimäni temput on kokeiltu. Jossain vaiheessa jo luulin, että kaikki lukijani tuosta sivupalkista ovat kadonneet ulkoavaruuteen, mutta toivottavasti niin ei käynyt. Nyt suurensin fonttia: katsotaan mitä tämä aiheuttaa. 

Tässä on ollut kaikenlaista. Lapsiparalle sattui ennen kuulumattomia ikävyyksiä, joista en nyt voi täällä edes kertoa. Ikävyydet johtuvat hänen saamistaan vääristä tiedoista ja virkaintoisesta viranomaisesta. Likka toimi siis hyvässä uskossa. Asialla on pitkävaikutteiset seuraukset, jotka harmittavat meitä kaikkia.  Luultavasti pääsemme vielä maksumiehiksikin miehen kanssa. Pah.

Kaivoin meidän rapunpieleen tulevan joulutontun esille eli vaikka miten olen vastustanut, niin joulua rakennetaan täälläkin pikkujuttu kerrallaan. Lapsenlapsi tulee huomenna käymään, vaikkei esimurkkuna ehkä niin kovin kiinnostunut olekaan joulutontuista. 


9 kommenttia:

 1. Hei, Älä hermoile. Anna olla tämä ilta ja katso huomenna uudelleen... minullakin oli tässä pari kuukautta sitten aika samanlainen juttu, lisäksi ilmestyi sinisiä tekstejä jostain...
  Seuraavana päivänä aloitin alusta..

  Mutta minun sivullani blogisi näkyy hyvin. Teksti näyttää ehkä kohtuu pieneltä, mutta saan selvää. Minulla on nyt käytössä aika iso näyttö :)

  Kyllä se siitä kirkastuu!
  Kikka

  VastaaPoista
 2. Mulla tekstisi näyttää ihan hyvältä.Ja mulla on sentään nyt pieni läppärin näyttö... Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Näen blogisi ihan normaalin kokoisella tekstillä sekä sivupalkkikin näkyy.

  VastaaPoista
 4. Minullakin teksti näkyy normaalin kokoisena. Tekstiosa on ehkä tavanomaista leveämpi, mutta ei haittaa ainakaan minun lukemistani. Tsemppiä, toivottavasti lapsesi asiat vielä selviävät.

  VastaaPoista
 5. Minun läppärilläni näkyy kaikki oikein hyvin." Nää on näitä henkimaailman juttuja", sanoi koneenkorjaaja minullekin, kun koneestani hävisi nettiyhteys kokonaan, eikä vian aiheuttajaa vaan löytynyt :)Onneksi jollain kepulikonstilla sai netin taas yhdistettyä.
  Toivottavasti se lapsenkin asia vielä selviää ilman pahempia seurauksia.

  VastaaPoista
 6. Ihan ok kokoinen on tuo Sinun tekstisi. Sivupalkki näkyy normaalisti mutta sivu kokonaisuudessaan vähän liian leveä.
  Saattaa olla että ongelma korjaantuu itsestään. Itselläkin ollut joskus outoja tapahtumia omassa blogissa ja ne korjaantuneet ilman mitään toimenpiteitä.

  Mukavaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 7. Nyt minulla näkyy tekstisi sivun levyisenä, mutta oikean reunan sivupalkki menee reunan yli. Se ei ainakaan minua haittaa.
  Tekstin joukossa olevat kuvat ovat nätisti keskellä, mutta yläreunan kuva on vasemmassa laidassa vain puolen sivun levyinen.
  Toivottavasti tyttären asiat järjestyvät.
  Joulu tuntuu lähestyvän niin nopeasti, että pelkään sen olevan ohi huomaamatta. Tosin nyt hämärä ja harmaus tuo joulutunnelmaa.

  VastaaPoista
 8. Oletko kokeillut säätää leveyksiä.Elikkä ulkoasu->malli->mukauta ja sieltä säädä leveyksiä.Pystyt säätämään sivupalkkia sekä koko blogisivua kapeammaksi.Kokeile sieltä,jos et ole jo kokeillut.

  Tänne kyllä näkyy koko ruudulla,mutta reunaan ei jää tilaa just ollenkaan.Voi olla että jollain ruudulle menee yli.

  VastaaPoista
 9. Hienoltahan nyt blogisi näyttää. Kiva leveys ja teksti ihan luettavaa. Joskus minullakin läppärissä teksti tekee tepposet mutta kirjoittelen sitä sitten isommilla kirjaimilla ja säädän + tai - kokoa ja taas näkyy vaikka välillä kuin itsestään pomppaa minikokoon. Kai tässä joku automaatti on jos käpälät sattuu olemaan väärässä paikassa tai liian kauan paikoillaan, mene ja tiedä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!