perjantai 12. heinäkuuta 2013

Lettukestit

Meillä oli tänään pienet lettukestit. Terassilla paistettiin muurinpohjalettuja, joiden kanssa nautittiin mansikoita ja kermavaahtoa. Tässä on letut jo suunnilleen syötykin. Lähes litran taikina katosi hetkessä parempiin suihin. Tein taikinan 1,5 litran limupulloon, eikä siihen olisi enempää mahtunutkaan. Taikina on helppo annostella pullosta eikä tarvitse läträtä kauhojen ja kulhojen kanssa.Tytär ja Lapsenlapsi ovat lähdössä lomareissulle ja oli mukava tavata heidät vielä ennen matkan alkua. Tytär lupasi katsastaa mahdollisia nukkekotitavaroita, jos vaikka turistikohteesta sellaisia löytyisiä.

Päivämme alkoi puhelinsoitolla. Tai siis olihan se jo lähes puolessa ja minäkin olin tiputtanut jo ensimmäiset ja kai toisetkin silmätipat. Mies oli vielä yöpuulla ja minäkin yöpaidassa. Äkkia vaatteet päälle! Olen ennenkin maininnut, että meillä on talossa hälytyslaitteet ja nepä ovatkin niin fiksut, että huoltomies osasi soittaa ja kertoa, että akut alkavat olla loppumaisillaan, sopiiko että hän tulee kymmenen minuutin päästä! No totta kai se sopi. Samalla laitteiden kunto tuli muutenkin testattua ja kaikki paristot vaihdettua. Olimmekin jo parina iltana ihmetelleet vähän kummallista ääntä yöhälyjä päälle pantaessa ja tästä siis oli kysymys. Kaveri oli toista tuntia, mutta nyt ei pitäisi olla huolta laitteiden toimivuudesta ainakaan seuraavaan pariin vuoteen.

Tässähän päivä mennä hurahtikin jo iltaan. Vähän mietin uuden nukketalon asioita, mutta niistä taidankin kirjoittaa nukkisblogiini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!