torstai 27. elokuuta 2015

Säteilen

Säteilen kahdestakin syystä: kuvaukseen liitttyvän radiaktiivisen aineen vaikutuksesta ja ilosta. Mitään pahempaa ei onneksi sydämestä löytynyt. Merkki jostain vanhasta infarktista, joka on ollut tai ei ollut joskus ja vähän kai läppäkalkkeutumaa, mutta vähän sitäkin. Niin että hyvä reissu on takana!

Se radioaktiivinen merkkiaine on metka tapaus, kun se tuodaan pienessä lyijyarkussa tutkimushuoneeseen. Nyt olen juonut runsaasti, joten en varmaan en kauaa säteile, jos ollenkaan.

Iloa toi kolmannen serkkuni sähköposti. Emme ole moneen kuukauteen vaihtaneet kuulumisia ja nyt sitten oli puolin ja toisin päivitettävä sairaudet ja muut kuulumiset. Ensin mainittuja oli kummallakin riittämiin  eli viestit olivat pitkiä...

Huomenna tulee Saksantytär käymään. Kiva, ettei hänen visiittinsä jäänyt ensi viikolle, jolloin mies on menossa silmäklinikalle ja jännittää varmaan jo etukäteen sitä. Kutsu tulikin tosi nopeasti. Minä sen sijaan saan tiedot näistä sydänjutuistani vasta parin viikon päästä, kun lääkäri soittaa. Se toinen juttu eli valkosolujen tilanne ehkä selviää samassa puhelussa, ellei tule kutsua lisätutkimuksiin.

Olen ollut koko iltapäivän aika väsynyt, tietysti kun kello soi jo varttia yli viisi aamulla ja muutenkin reissu rasittaa. Päiväunetkaan eivät oikein onnistuneet, vaikka yritin pariin kertaan nukahtaa.

Mies toi laatikollisen mustikoita, kaupasta tietenkin kun ei meistä ole marjametsään menijöiksi. Suurin osa meni suoraan pakkaseen: 11 pussillista. Nyt hän on varmaan jo kotimatkalla soittotunniltaan eli ohjelmaa on ollut tänään kummallakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!