maanantai 28. joulukuuta 2015

Valvon

Ehkä valvon tämän yön ja nukun huomisen. Syytä en lähde selittelemään, mutta sen voin sanoa, että yritän pitää korvat höröllä. Perheväkivallasta ei sentään ole kysymys, eikä toivottavasti tosivakavastakaan, mutta aamulla tai ehkä päivemmällä selviää, valvoinko aiheesta vai turhaan. Kun tästä kömmin vähitellen sänkyyn, niin voipi olla, että sittenkin nukahdan. Tulin varta vasten yöllä uudestaan tietokoneelle ja kirjoitinkin vähän. Sitten oli pakko hakea yöpalaa ja nyt tuntuu jo uni olevan lähellä. Täyden mahan viereen on helpompi nukahtaa ja sulkeaa ajatukset ja pelot pois mielestä.Joulumme on tähän asti ollut harvinaisen ihana. Lepoa ja rauhaa, hyvää mieltä, hyvää ruokaa, lukemista. Tänään lopetimme jo muutaman ruokalajin, mutta vielä on isännän tekemiä, tosi hyviä sinappisilakoita jäljellä, vähän äitien tekemiä laatikoita ja aika paljon kinkkua.

Ruokavieraita emme kutsuneet, mutta kahdet pienimuotoiset kahvikekkerit pidimme. Tänään ei kylässä ollut ketään, mutta otin kolmet päiväunet. Kolmet! Niin että joko yliväsymyksen, ylensyönnin tai jonkun muun asian takia väsytti. Ehkä nukuin varastoon.

5 kommenttia:

 1. Toivotan Sinulle Hyvää Joulunaikaa ja Hyvää Uutta Vuotta!
  On minulla pyyntökin. Voisitko lähettää sinappisilakoiden ohjeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista. Kyllä vaan, lähetän mielelläni ohjeen, joka tosin on aika summittainen. Ilmoittele vain s-postiosoitteesi.

   Poista
 2. Joulu on onnellisesti takanapäin, kiitos kuluneesta vuodesta 2015 Villiviini! Hyvää ja entistä parempaa Uutta Vuotta 2016 sinulle ja miehellesi! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset itsellesikin ja hyvää ensi vuotta!

   Poista
  2. Lämpimät kiitokset itsellesikin ja hyvää ensi vuotta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!