lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kesä keittiössä

Kesäkeittiön testaus jatkuu. Eilen ei savustettu, vaan grillattiin possupihvit. Tänään oli kalan savustusilta.Savustimme silakkapihvejä. Lohtakin oli varattuna, mutta se jäi huomiselle.

Kuvat puuttuvat, muuta ei tämä sepelkyyhkykään kovin monen päivän takainen otos ole. Pariskunta asuu jossain meidän pihapuussamme ja kujertelee ahkerasti.


Siitä pääsenkin hyvää aasinsiltaa pitkin iltapäivän ohjelmaan. Minä, joka juuri koskaan en katso telkkaria, linnoittauduin katsomaan Ruotsin Pikkuprinsessan häitä. Ja pääsihän Pikkupikkuprinsessakin mukaan.

Ennen hääjuhlallisuuksia ehdin vielä pistellä vähän ristipistokukkia. Samalla mietin kirjamaailman ihmeellisiä salaisuuksia eli yritin ajatella, josko saisin uudesta ideanpäästä kiinni. Kirjablogeissa muuten on meneillään keskustelu eilisestä Hesarn kirjoituksesta, joka ihmetteli blogien kira-arvosteluja. Siinä mm. oli puhetta bloggarien etiikasta verrattuna toimittajien etiikkaan, joita sääntelevät jorurnalistien ohjeet. Hm.

Lisäksi itselleni tuli jutusta se mielikuva, että toimittajan käsityksen mukaan monetkin bloggarit ansaitsevat kirjoituksillaan, kukaties isotkin rahat. Sen tiedän, että jotkut saavat arvostelukappaleita ja joku ehkä vähän rahaakin, mutta kai se on harvinaisempaa kuin kirjoittaa vain hyvästä lukukokemukseta ja kirjoittamisen riemusta. Vai olenko minä ainoa, jolle postipoika ei selkä vääränä kanna paketteja kotiin? Tosin kirja-arvioistani ei juuri voi puhuakaan. Luen todella paljon ja kaikenlaista kirjallisuutta, mutta harvoin energiaa riittää lukemisen syvällisempään analyysiin. Ei ole energiaa eikä taitojakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!