tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tulihan sitä vettä tännekin

Heräsin yöllä ukkosen jyrinään ja sateeseen. En huomannut katsoa vesimittaria, mutta maa näytti aamullakin vielä aika märältä. Hyvä niin. Se sen sijaan ei ollut hyvä, että lämpötilakin laski. Äsken mittari näytti 17 astetta.

Illalla mediän ohi viiletti 11 paloautoa, ei sentään yhtenä letkana. Netistä selvisi, että yksi iso, kaunis omakotitalo lähiseudulta on palanut korjauskelvottomaksi. Talon kissa oli kuollut, mutta onneksi ei sentään ihmisuhreja tullut. Kurja tapaus. Kun kävimme tänään miehen keuhkotutkimuksissa, ajelimme paluumatkalla vähän eri reittiä kuin tavallisesti, muttemme arvanneet käydä niin kaukana, että olisimme nähneet tuon talon.

Köynnöskuusama on yleensä kukkinut komeasti. Kukkii se nytkin, muttei kovin komeasti. Olisikohan kymmenkunta kukkaa.


Apea mieli on tunnisteena. Isän kunnosta on kysymys, mutta ei siitä tässä sen enempää.Hän joka tapauksessa pääsee huomenna kotiin. Jotain hyvää, vaikka sen tiedän, että tämä paraskin vaihtoehto pelottaa häntä. Jos jotain sattuu, jos kaatuu eikä saa hälytettyä apua.

1 kommentti:

  1. Minulla on viikon loma. Kylmyyttä, sadetta ja ukkosta on riittänyt monen viikon helteiden jälkeen tällä viikolla. Harmittaa aurinkoihminen kun olen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!