maanantai 17. kesäkuuta 2013

Puheenaiheet vähissä

Toivottavasti sade sataa vetensä loppuun ennen juhannusta. Tuntuu kuin kaikki puheenaiheet olisivat jo lopussa. Pihatöihin ei sateella voi eikä viitsi mennä, siivous inspiroi vielä vähemmän eikä käsitöitäkään näe tehdä sateisenharmaana päivänä. Vai pitäisiköhän kaivaa sukankudin esille? Vanha, ränsistynyt jasmiini sentään aloittaa kukintaansa. Tai jasmike kai tämä on, mutten osaa puhua muusta kuin jasmiinista.


Kun mies tuli kauppa-asioilta, näytti kuulemma siltä, että ukonilma on pian alkamassa. Tulinkin kiireesti tietokoneelle saadakseni omat asiat hoidettua ja koneen kiinni. Sitä on ihminen aika riippuvainen paitsi koneista, myös edelleen luontoilmiöistä.

Nyt kun kirja on kansissa ja julkkaritkin pidetty ajat sitten, pitäisi kai ruveta raivaamaan työhuonetta. Isot läjät lähdekirjallisuutta pitää mahduttaa hyllyihin, paperit mapittaa ja kääntää nokka kohti tulevia haasteita. Pieni ajatuksenpoikanen muhittelee päässäni, seuraavasta kirjasta nimittäin, mutta ensin on vanhat tomut ja romut putsattava alta pois. Ensimmäiseksi kai pitää hankkia rulla jätesäkkejä. Kirjoja en tietenkään heitä roskikseen, vaikka hyllypaikkojen löytämisessä onkin oma ongelmansa.

4 kommenttia:

 1. Minuakin masentaa tämä harmaus. Palasin töihin kylmän lomaviikon jälkeen tänään. Tänään salamoi ja ukosti rajusti Lieksassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa, että lomaviikkosi oli kylmä. Pääsit nyt lämmittelemään?

   Poista
 2. Vähän on kolea ja kostea keli - juu... Minäkin olin tänään pahalla tuulella ja mietin kaikenlaisia vanhalle haisevia ajatuksiani - kas kun en tullut huomioineeksi tuota ilman merkitystä. Jäin vain syyllistämään itseäni, kun en saannut lähdettyä ulos tai kuntosalille. Jospa huomenna olisi jo toisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin onkin, täällä ainakin aurinko paistaa. d-malli.

   Poista

Kiitos kommentistasi!