perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ukonilma lähenee?

Katselin ukkostutkasta, että myräkkä on lähestymässä lähes joka ilmansuunnasta. Paras kirjoittaa nopeasti ja panna sitten kone kiinni. Ukkosesta ei niin väliä, mutta vettä saisi tulla.

Mies lähti kauppaan ja tarkoitus olisi testata uutta savustinta. Eilen siirryimme kesäkeittiön käyttäjiksi ja grillattiin makkaraa, kuinkas muuten. Kesäkeittömme on matala pöytä terassilla, sen päällä kaksipaikkainen keittolevy ja muurikan grilli/savustin. Olimme hyvin tyytymättömiä edelliseen savustimeen, jonka annamme veljelleni. Hän osaa tehdä siihen tarvittavat muutokset, mitä me itse emme pysty tekemään.

Toissailtainen jänis tuli kuin tulikin uudestaan pihaan ja pääsi kuvaan. Iso rontti.


Turkki on vähän kapisen näköinen. Ilmeisesti menossa on talviturkin vaihto kesäkarvaan.

Tänään sain lisää kirjoja eli sopii taas tilata! Kaikki tilatut kirjat ovat nyt lähteneet täältä. Toissapäivänä tuli kaksi laatikollista kirjoja, mutta kolmas oli hukkateillä. Postipoika oli eilen käynyt oven takana tietysti juuri silloin, kun olimme sairaalassa isää katsomassa ja laatikko oli haettava postista. Ihmeiden ihme: postin tyttö sanoi, että kyllä hän tulee kantamaan laatikot autoon! Sain nimittäin kaksi muutakin lähetystä, Kangas-Mallalta tilaamani kesämekkokankaat ja huutonetistä ostamani talousvaa´an. Viime mainittua olen kaivannut säilöntäaikaan. Tämä oli vanha kunnon EKS-vaaka, jollainen minulla on ennenkin ollut, mutta lahjoitin omani aikanaan tyttärelle. Siinä kun oli lisävarusteena vauvanpunnitusalusta.

Olen ihan tyytyväinen kirjani saamaan vastaanottoon ja jopa sen menekkiin. Ensiostoskin on jo kokonaan myyty (tai käytetty erinäisiin markkinointitoimenpiteisiin), mutta kuten kirjassanikin sanon: "Ei lisä pahaa tee, jos ei puulla päähän lyö". Tällainen kirja ei tietysti koskaan ole mikään myyntisensaatio enkä usko, että saan edes sijoittamaani rahaa koskaan takaisin. Ei liene salaisuus, varsinkin kun sen voi lukea kustantajan nettisivuilta, että ensiostoksen koko on 85 kpl.

Mitä palautteeseen tulee, niin tietysti on kiva saada positiivista palautetta. Aina se haukut voittaa! Toisaalta ikävintä on se, jos kirja ei herätä mitään kommenttia. Silloin sitä ajattelee, että se ei ole mitenkään koskettanut tai liikuttanut lukijaa. Ehkä kirjaa ei ole edes avattukaan. Tässä on parikin lähipiiriin kuuluvaa henkilöä, jotka eivät ole lausahtaneet sanaakaan kirjasta. Nyt kun esiinnyn julkisesti omalla nimelläni, en viitsi sen tarkemmin yksilöidä mainittuja tyyppejä. Tietysti on niinkin, että kaikki eivät voi tykätä kaikesta, mutta jos vaikka sanoisi, että on lukenut kirjan tai kuten isäni sanoi: "Olet tehnyt suuren työn".

Tällaisen palvelukustanteen tekijälle tietysti suurin kiitos olisi kirjan ostaminen tai suosittelu. Ensiostosta ei vielä muodostu tekijänpalkkiota, vaan vasta nyt seuraavista.


4 kommenttia:

  1. Kirjasta en tiedä, mutta ainahan sen kirjoittaminen on iso työ josta kuuluu tekijälle kiitos. Ja aika mellevä jäniksen rontti tuossa kuvassa.

    VastaaPoista
  2. Ompas ison näköinen jänö! Täälläkin jo yöllä ukkosti ja satoi iltapäivälle asti ja ukkonen jyrähteli päivälläkin, Elmo-koiruli pelkäs niin että tärisi.Nyt on taas hyvä ilma.

    VastaaPoista
  3. Upea kuva pupusesta. Meillä satoi äsken rankasti monen viikon helteen jälkeen -viikon lomani alkoi :D. Ihanaa viikonloppua Sinulle

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!