maanantai 31. tammikuuta 2011

Tänään: flunssa, minä ja uusi perheenjäsen

Tämä tautiriiviö ei aio ollenkaan hellittää. Olo on kuin kuumeisella mutta ilman kuumetta eli päivä on mennyt pääasiassa lepäillen. Minullahan ei kuume yleensä nouse edes 37 asteeseen. Panin äsken saunan lämpiämään, kun en enää kestä likaista tukkaa yhtään päivää. Toivottavasti saan varovasti löylytettyä myös pöpöt matkoihinsa. Tässä oli päivän valitusosio.

Muuten päivä on ollut mukava ja toivottavasti jatkuukin mukavana. Kello oli määrätty soimaan kello 9.00, mutta heräsin jo aikaisemmin siihen kun mies hiippaili postilaatikolle. Miekkosta selvästi jännitti, sillä hän oli lähdössä ostamaan itselleen uutta soitinta. Muutamaa tuntia myöhemmin hän kotiutui komean uuden pasuunan kanssa. Tämä oli niitä hankintoja, jotka päätettiin tehdä onnistuneiden tonttikauppojen jälkeen.

Ensimmäiseksi pääsin ihailemaan hienoa kuljetuslaatikkoa tai miksi tuota matka-askia oikein kutsutaankaan. Koteloksi se on aika suuri kooltaan, mutta komea on soitinkin. Se tulee niin ahkeraan käyttöön, että melkeinpä tuon voisi nimetä uudeksi perheenjäseneksi.


Sitten sain luvan ottaa muutaman kuvan ja kuunnella koesoittoa. Vanhaa pasuunaa ei kanneta roskikseen, vaan se jää varakapineeksi, jos esimerkiksi pitää jostain syystä soittaa räntäsateessa. Se pääsi kuvaankin, vaikka taustalle.


Yritin tehdä kuvista kollaasia, mutta se nyt ei tällä kerralla onnistunut kun  kahdesta puolikaskuvasta ei oikein komeaa asetelmaa saa tehtyä.

Onnellinen pasunisti on parhaillaan harjoituksissa. Tilasin häneltä kaupasta meille iltaruoaksi oikein ison pitsan ja pullon punaviiniä. Täytyyhän uusi soittopeli nyt krympätä kunnolla, kaloreita ja rasvaa säästämättä. Eikä valkosipuliakaan tänään säästellä. Rupean höystämään pitsaa sitten kun ja jos olen selvinnyt hengissä saunareissustani. Sinnepä nyt kiiruhdankin.


3 kommenttia:

 1. Toipumista sinulle. Minulla jo toinen lääkekuuri ja elämä rupeea jo voittamaan. Paljon valkosipulia. Juo kuumaa myös.
  Terkuin, Maiju

  VastaaPoista
 2. Heippa sinulle täältä pitkästä aikaa,minulla ei ole toistaiseksi ollu nyt flunssaa,viime syksynä oli,todella pahaflunssa,ei meinannu lähtee pois.:(..Toivotaan paranemista sinulle ja Mukavaa alkanutta helmikuuta♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos mukaavista toivotuksista. Otan osaa vaivoihinne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!