sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Hyvän päivän ilta

Sunnuntai ja jo lauantaikin ovat olleet pääasiassa kässäpäiviä ja oikein hyviäkin. Sain eilen kinnasparin yhtä peukkua vaille valmiiksi. Siinä päivä kuluikin oikein rattoisasti. Välillä kävin lukaisemassa blogeja ja jossain kommentoimassakin ja sitten taas neulomuksen kimppuun. Tavoite olikin saada tumput nopeasti valmiiksi, jotta alkuviikon jonain päivänä syyslomaileva ja meille käymään tulossa oleva Tytär ja poikansa saavat "evääksi" tassunlämmittimiä.

Ehtisinköhän vielä neuloa yhdet sukat ennen kuin Sukkasato päättyy? Kuluneen viikon sukkasatoon ehtiminen taitaa olla liian kunnianhimoinen tavoite, mutta aloitin joka tapuaksessa aamulla uudet sukat. Kun äsken katselin telkkarista Horse show' ta, niin sain ainakin ensimmäisen sukan varren valmiiksi.


Kuvasin viime tai toissa viikolla krasseja ja vasta myöhemmin hoksasin tämän pikkulinnun. Kun ei ole ollut pakkasöitä, niin krassit taitavat edelleenkin kukkia. Meinasin jo hylätä tämän huonon kuvan kokonaan, mutta onneksi huomasin tuon tipun. Kuvatessani se ei ollenkaan osunut silmiini.

Tällä alkavalla viikolla on tiedossa askaretta, sillä vanhat keittiökaapit on lopultakin tyhjennettävä ja uuni sekä uuninvierusseinä pestävä. Jos oikein hyvin käy, niin uudet kalusteet tulevat jo seuraavalla viikolla. Toivottavasti ei kuitenkaan sen viikon maanantaina, jolloin olen aluesairaalan operaatiossa.Sen pitäisi olla nopea päiväkirurginen juttu ja vaaraton, mutta kukapa tässä tietää etukäteen, mistä on kysymys ja mitä tapahtuu. Paras siis raivata ainakin kaapit tyhjiksi ja maksaa laskut etukäteen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!