lauantai 22. lokakuuta 2011

Tein pienen valokuvakirjan

Tämä on ihan uskomatonta palvelua! Kuten kerroin, olimme keskiviikkona juhlassa, jossa mm. vanhempani nimitettiin sotainvalidien veljesliiton paikallisen osaston kunniajäseniksi. Minulla oli kamera mukana ja otin muutaman kuvan juhlasta ja näistä kunniakansalaisista, tosin ilman salamaa laatu ei ole lähellekään parasta A-luokkaa. En halunnut salamaa räpsyttämällä pilata juhlatunnelmaa ja samasta syystä en ottanut ohjelmanumeroistakaan kuvia, saati että olisin pomppinut penkistä pystyyn kuvia räpsimään. No yhtä kaikki, sain kasaan ehkä kymmenkunta eri tasoista kuvaa ja olin ihan tyytyväinen. Juhlan jälkeen mietin, miten parhaiten jakaisin ne lähisukulaisille. 

Eilen eli torstai-iltana sain ahaa-elämyksen. Tekaisin siltä istumalta ja ilman pitempiä suunnitteluprosesseja pienen A6-kokoisen valokuvakirjan, johon lisäsin muutamia vanhempiakin kuvia sekä äitini juhlakirjassa olleen runon.  Tilaisuudessa nimittäin julkaistiin osaston 70-vuotiskirja. Näin sain minimisivumäärän (24-26?) täyttymään.  Kirjan hinnaksi tulisi 7,95 euroa per kappale plus postikulut.

Lähetin tilauksen eilen illalla huomattavasti virka-ajan päättymisen jälkeen Ifolorille ja mitä löysinkään tänään sähköpostista? Ilmoituksen valmiista kirjasista, jotka on kuulemma jo postitettukin. Sen lisäksi tuli vielä linkit ja tunnukset, joilla voin tarkastella aikaansaannostani jo etukäteen, harmitella virheitä tai vaikka tehdä lisätilauksen.

Nyt jos joku teistä rakkaista lukijoista mahdollisesti haluaa katsella, millaisia nämä valokuvakirjat yleensä ovat tai on muuten kiinnostunut juhlasta, niin saapi lähettää oman sähköpostiosoitteensa,  jossa on blogitunnisteiden lisäksi myös oikea nimesi ja osoitteesi. Ventovieraat ja satunnaiset kävijät pysykööt tällä kertaa kaukana! "Paluupostissa" tulee sitten tiedot, joilla pääset katsomaan kirjastani. Sähköpostini on villiviini55 at gmail.com. Kuvat eivät tietenkään ole tarkoitettu yleiseen jakeluun. Sukulaisetkin tulevat saamaan omat kirjansa vasta joululahjana.
.

4 kommenttia:

 1. On pakko kokeilla tuota kirjan tekemistä.En ole arvannutkaan, että se on noin nopeaa. Mukavaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Heipparallaa kammarista ! Täälläpä palajon mukavata luettavaa...Mitenkä en olekkaan lukijasi, korjataampa asia :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Ifolor-kirja on tosi mainio juttu. Tein anopille synttärilahjaksi sellaisen ja hän oli enemmän kuin hyvillään. Varmaan tarvitsee tehdä jossain vaiheessa toinenkin kirja.

  Mukavaa viikonloppua : )

  VastaaPoista
 4. En ole firman työntekijä enkä osakas, muuten vain tykästynyt tähän kuvakirjailuun.

  Lovviisalle tervetulotoivotukset vakilukijaksi ja kaikille mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!