keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Minunkin samplerini nykyinen vaihe

"Pakkohan" oli vielä yösydännä tulla lisäämään oman samplerini nykyvaihe julkisuuten, kun ensin ihastelin Outin upeaa työtä. Pistot ovat tasaisia, kangas on hienosti silitetty, värit ovat oikeilla paikoillaan. Kuvioiden sijoittelussa ei huomauttamista. Kuvakin on hyvin otettu. Kaikki kunnia hänelle, joka osaa. En tosin omaakaan osaamista yhtään vähättele, sillä olen melkein ylpeä tekosestani ja raameihin tämä tulee ilman muuta pääsemään.

Ei kai haiattaa, vaikka värit ovat vähän miten sattuu, sillä aluksi tilasin vähän huolimattomasti vääriä värejä ja muistakin syistä. .Kotona ollut kangaskin oli vähän liian pieni, joten soveltamista on harrastettu siellä ja täällä. Jouduin jättämään osan ornamenteista kokonaan pois. Otin vielä kuvankin vähän hankalassa paikassa kapean silityslaudan päällä eikä salama suostunut toimimaan,. Mutta yläosa on valmis, vasen laita on valmis. Keskelle tein hääpäiväkranssin ja sen keskelle sykkivän sydämen ns. sattuneesta syystä. Vielä pitää saada pientä tilpehööriä sinne sun tänne ja omat nimikirjaimemme, ehkä signeeraus, vuosiluku ja sen sellaista.


Mutta huomatkaa, kissoja sentään on kaksin kappalein! Toinen saa luultavasti osittain tai kokonaan purkutuomion, sillä tein sen liian alas. Eikä niitä mallissa ole kuin yksi rekeä vetävä katti. Eli, loppusuoralla ollaan

Kaikesta tästä narinasta huolimatta olen ylpeä yhteishankkeestamme ja siitä, että työ piakkoin valmistuu. Tätä on ollut kiva tehdä.

5 kommenttia:

 1. Syystäkin olet ylpeä. Itselläni ei tuohon kärsivällisyys riittänyt. Ablodeeraan.

  VastaaPoista
 2. siis kärsivällisyyteni ei OLISI riittänyt. Aamuvarhainen typo

  VastaaPoista
 3. Voi huokaus ,miten kauniisti olet tuon samplerin pistellyt,
  Minä ainakin vaan tykkään kun malleihin tekee omia sovellutuksia.
  Aika harvoin edes aloitan työtä sen "oikeilla" väreillä ,kokeilen lankoja kankaan päällä vierekkäin mikä näyttää MINUSTA hyvltä ja pistelen iloisesti ihan omilla sävyilläni.
  Usein kokeiluni onnistuu ja jos niin ei käy
  ,etsin sävyjä jota sopisivat tuohon "ei niin kivaan väriin".
  Tai sitten vaan ,nips,nips,puran pois -
  C'est la vie :D!!
  Sain juuri viikko sitten sen
  luonnon värisen 18 count pellava-aidan ja olen tuumannut että aloitan tuon ihanan samplerin ensi Tammikuussa Ristipisto-hassutuksessa.

  VastaaPoista
 4. Arvostan kädentöitä, niissä on sitä jotakin erilaisempaa kuin koneen teko.kaunis käsityö.

  VastaaPoista
 5. No justiin, pitää olla oma kädenjälki näkyvissä, tiätty! Oikein kaunis työstäsi on tullut, onkin jännittävä nähdä se kehystettynä! (Mulla olisi omalle jo paikkakin seinällä katsottuna, kun vaan saisi valmiiksi - mutta kun on noita vaihtojakin, ja niitä pitää priorisoida. Sitoumukset pitää aina hoitaa tunnollisesti ;).)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!