tiistai 11. lokakuuta 2011

Matkailu avarsi

Matkailu avarsi, mutta myös hiersi kantapäitä. Reissasin ihan Helssinkiin asti, kun kutsu kävi mammografiaan. En muistakaan, milloin olen Helsingin keskustassa asti käynyt. Ei näet ole ollut asiaa. Menomatkan tein bussilla, paluukyydin junassa yhdessä tyttären kanssa. Kävimme nimittäin iltapäiväkahvilla Kiasman kahvilassa. Samalla saatiin kaikki kuulumiset päivitettyä.

Ehdinpä käydä hankkimassa vähän askartelukampettakin Sinooperin kaupasta, sillä nyt on puhti päällä. Teemana on ihka uusi nukkekoti, josta tulee oikea perinnetalo 50-luvun malliin eli rintamamiestalo. Osat on jo kotona. Jahka saan jotain konkreettista kerrottavaa, niin ne tarinat ovat nukkisblogissani, joka onkin viettänyt pitkään hiljaiseloa. Kerron kyllä aikanaan, milloin kannattaa siellä piipahtaa.

Kun tänään tutkittiin yläpäätä, niin huomenna sitten on toisen pään vuoro. En mieti liikaa etukäteen; voisi vaikka ruveta pelottamaan.


Reissun kunniaksi kimppu roosanauha-ruusuja, jotka tosin ostin jo monta päivää sitten K-kaupasta, muistaakseni perjantaina ja kuvakin on otettu eilen tai toissapäivänä.

Huomaa sivussa oleva nappi Virveriikan arvontaan.

5 kommenttia:

 1. Onpa siitä aikaa kun meikäläinenkin on käynyt Hesassa.Siskoni asuu Vantaalla,siellä tulee käytyä useamminkin,mutta Helsingin keskustassa ei.

  Hyvä kun noita tutkimuksia järjestetään,vaikkei ne aina niin mukavia kokemuksina olekaan.
  Tsemppiä huomiseen.

  VastaaPoista
 2. "Sitä toista päätä" kävin minäkin tänään näyttämässä, ex-kotipaikkakunnalla on ihana lääkäri, jolle potilaatkin ovat ihmisiä. :)

  VastaaPoista
 3. Helsingissä harvoin, mammografiassa useemmin..

  VastaaPoista
 4. Ehkä miunkin ois pitänyt vaan minimuodossa koota rintamamiestaloa... =)

  VastaaPoista
 5. No löysikkö ammumallin? Omani ostin Kirjokkaasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!