lauantai 5. maaliskuuta 2011

Sormet liimassa

Tein äsken muutaman onnittelukortin, joita en aio esitellä. En ole mikään kortintekijävirtuoosi, mutta ihan tyytyväinen olen silti itse aikaansaannoksiini. En näytä kortteja, vaikka niiden saajat eivät tosin tietääkseni harrasta bloggailua. En kuitenkaan ota riskiä. Sitä paitsi korteissa on kopioita eräistä vanhoista valokuvista tästä samasta porukasta, joten ei senkään takia. Muuna rekvisiittana käytin lehdistä leikkaamiani kuvia, kiiltokuvia ja kuvioituja kartonkeja. Sormet ovat liimassa.

Tämän kuitenkin haluan  esitellä:


Nyt en varmasti muista, kenen kirjallisuutta harrastavan blogitutun blogista tämän löysin, mutta tein kyllä hyvän löydön. Kaksi rohkeaa ihmistä on perustanut aivan uudenlaisen kirjakerhon. Ensimmäinen jäsenkirja on Antti Leikaksen (vai sanotaanko Leikkaan?) esikoisteos Melominen, joka on Siltalan kustantama. En kerro enempää, mutta linkistä pääsee PEKKin omille sivuille.

Tuo ensimmäinen kirja tuli viikolla postilaatikkoon, mutten ole ehtinyt vielä sen kimppuun. Kansi on harvinaisen upea, kuulemma myös Hesarin viime sunnuntainen kritiikki oli hyvä. Ei muuta kuin menestystä esikoiskirjailijalle ja Pienelle esikoiskirjakerholle.

1 kommentti:

  1. Sormet liimassa on joskus kiva olla ;-)
    Mukavaa kun uusia yrittäjiä uskaltaa aloittaa, onnea heille.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!