torstai 17. maaliskuuta 2011

Tässä on jotenkin ollut vähän vaisu ja apea mieli, johtuen tietysti tuosta Japanin katastrofista, josta emme vielä edes tiedä, mihin se johtaa ja mihin päättyy. - Kiitos blogiystävä Una vinkistäsi! Minäkin kävin tilaamassa oman Amigurumini SPR:n Hyvänmielen kaupasta. Tämän kuvan napsaisin naamakirjasta.


Samalla tilasin muutaman muunkin tavaran, Martta Wendelin -pääsiäiskortteja ja sen sellaista.

Kevät sentään on tulossa, vaikka tänään ainakin täällä puhalteli vielä kylmä tuuli. Aurinko sentään paistoi ihanasti ja lisäksi eläinkunta näyttää vironneen talven jäljiltä. Mustarastas, tintit ja viherpeipot laulavat ihanasti ja satuinpa huomaamaan, miten herra Fasaani taaperteli pihassa. Onneksi hän ei vielä ole aloittanut kevätkonserttiaan. Tietysti kamera oli vielä yläkerrassa ja kun tulin kameroineni alas, oli lintu tietysti hävinnyt. Onneksi tämä pupujussi korvasi menetyksen: 


Tässä ei ole ainakaan mikään pyöreäpäinen citykani, vaan ihan oikea rusakko. Olisikohan nyt hankipoikaset tulossa, kun on noin tuhti?

1 kommentti:

  1. Moni meistä miettii, miten voisi auttaa kamaliin katastrofeihin joutuneita... Tämä oli helppo keino, tilata pieni nalle, ja samalla sillä summalla auttaa apua tarvitsevia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!