sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Valmiina lähtöön

Nyt jäi juuri sopivasti aikaa piipahtaa täällä tuttuja tervehtimässä. Tai siis huonosti kommentoituna, mutta hyvin luettuna eli yhteisesti kiitos kuulumisista, hyvät blogikaverit jotka lähiaikoina olette käyneet päivittämässä blogianne. Lähtövalmius on konserttiin, tänne .

Kun mies arveli laittavansa suorat housut jalkaan, niin minä myös tälläydyin parempiin ja jopa rintsikoihin, jotka nyt pusertavat ja painavat ja kiristävät. Eilen aloittamani niin sanottu painontarkkailu on erinomaisen paikallaan.

Päätin jättää leivän pois, perunan pois, pastan pois. Pulla jäi, sillä täytyyhän sitä ihmisellä jotain herkkua olla. Mies kyllä riemastui, kun kuuli että myös punainen liha ja porsas ovat nyt kiellettyjen listalla. Ei auttanut, vaikka lupasin sujuvasti tehdä sellaista ruokaa, jossa on molemmille sopivia aineksia. Eilen söimme savulammasta, joka sekin periaatteessa on mulla boikotissa sekä keitettyjä papuja ja punajuuria. Tänään syödään samaa, jos lammasta on vielä jäljellä sekä edellisten lisäksi kukkakaalia.

6 kommenttia:

 1. Tuntuu siltä, että olet päättänyt ottaa ankaran laihdutuskuurin kevään kuluessa! Samoja ajatuksia täälläkin, vaan ei ole vastaavia tekoja. Toivon, että liiat kilot karisevat, kunhan lumet sulavat ja pääsee ulos touhuamaan. Kevättalvi on kävelemisenkin kannalta hankalaa, kun on liukasta usein. Toivottavasti konsertti oli antoisa.

  VastaaPoista
 2. Oli se, siis konsertti antoisa. Ihan huippua oli se, että yllätysvieraana yleisölle oli maailmanstara, pianisti Olli Mustonen. Konsertti oli kaikin puolin upea: käyrätorvisti Jukka Kasperin hieno syntymäpäiväjuhla ja taiteilijajuhla.

  VastaaPoista
 3. Joskus sitä vaan on ne rintsikat laitettava, että on vähän juhlan tuntua.
  Minä jätin pois sokerin, perunan ja leivän, kotosalla siis. Kylässä otan mitä on tarjolla.
  Ihravarastojen kuluttaminen kun ei olisi ollenkaan pahasta.

  VastaaPoista
 4. Oikein piristävää ja ihanaa käydä joskus hyvässä konsertissa, se antaa paljon<3

  VastaaPoista
 5. Vai semmoinen laihis! Täällä tutut vannovat karppauksen nimiin, minä en. Pidän ajatuksesta, että mitään ei tarvitse jättää pois, ottaa vain mieluummin jotain tilalle. - Eikä osta kaappiin kaikenmaailman mössöjä :D.

  Kieltäymyksen tie ei ole ainakaan minun tie. Ei tuo pysyvää jälkeä...

  Hei, missä ristipistolehdessä oli joku työni? Jossain uusimaisessako? Katsos, kun en muista, mihin niitä on tullut läheteltyä (julkaisu usein kestää...) Ja minulla on nyt ollut Cross Stitcherin tilauksen kanssa vähän takkuilua; yrittävät ottaa siellä selvää, että kuuluuko minulle vanhaan tilausjaksoon vielä helmi-/maaliskuun numerot vai eivät. Niinpä en ole uskaltanut kaupastakaan ostaa, kun en tiedä, jos vielä päättävät postin kautta lähettää...

  VastaaPoista
 6. Cross Stitcher tuli eilen tai toissapäivänä ja siinä oli. Sorry kun en huomannut heti vastata selvään kysymykseen---

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!