tiistai 2. marraskuuta 2010

Jatkakaa vain kommentointia!

Onpa kiva saada lukijoita ja kommentoijia, vaikkapa arvonnan voimalla! Kävijämäärähän ei sinänsä ole suuri, ei todellakaan jos tätä vertaa todellisiin suosikkien kävijämääriin. Mutta kun te kaikki oikeastaan olette tuttuja ja kavereita, niin olette sitäkin tärkeämpiä. Kiitos käymisestä ja tervetuloa toisetekin - ja varsinkin kun arvonta jatkuu vielä. Mitä useampi kommentti itse kullakin, sen paremmin voi onni potkaista, sen lupaan.

Tämä on ollut toimen päivä. Yksi odottamamme ilouutinenkin tuli, mutta siitä ei nyt sen enempää. Kotona ei ole tapahtunut mitään muuta kuin se, että siirtelin vanhoja kuvia tietokoneelle ja onnistuin melkein saamaan tämän koneeni hyvään ja tukevaan umpisolmuun. Onneksi vain melkein. Seuraavaksi pitää kai poistaa duplikaatit ja triplat ja sen sellaiset. Sitten lähdimme asioille. Ensin hakemaan yhtä pakettia Siwasta ja toista postista. Ai että harmitti ravata paikasta toiseen kun ne olisivat voineet tulla yhteenkin paikkaan. Seuraavaksi riensimme ostamaan sitä pientä valaisinta, sitä mihin silmämme takertuivat jo viime viikolla. Se saadaan vasta huomenna, kun valaisinkaupan tyttö ei osannut kiinnittää siihen johtoa ja välikytkintä ja parempi ettei meidän lampullamme kokeillutkaan. No, odotus ei harmittanut, ehtiihän tuon huomennakin saada.

Kolmas ohjelmanumero oli terkkarin kausirokotus, jonka kumpikin otimme. Jonoa ei ollut yhtään mennessämme, mutta kun lähdimme, pullahti terveyskeskukseen eteisen täydeltä väkeä sisälle. Ilmeisesti joku bussi oli tullut siihen aikaan. Mies sai samaan aikaan puhelun lääkäriltään. Viime viikon ultrassa ei ollut mitään hälyttävää, kuten hän jo heti oli kuullutkin.

Hakemissamme paketeissa oli kirjoja. Toisessa uusia, miehen toivomia ja toisessa omia ostoksiani nettidivarista. Ihan hyviä ostoksia, joista ainakin yksi päätyy joululahjaksi.  Pari naapurikunnan kotiseutuyhdistyksen kirjaa, joista etsin mahdollisia sukulaistaloja ja ainakin murrejuttuja; yksi kuvakirja Helsingin vanhasta hautausmaasta ja pari perinneruokakirjaa. Olen tyytyväinen hankintoihin.

Uusia kuvia ei nyt ole tarjolla, mutta katsonpa jonkun aamupäivällä siirtämäni, vaikka tämän:

Ei taida ruusu enää kukkia ja varmaan marjatkin ovat päässeet niin sanotusti parempiin suihin.

2 kommenttia:

 1. Heips!

  Kiitos vierailusta blogissani ♥
  Minä nyt en arvonnan voimalla tänne tullut, vastaan jokaiseen blogiin kyllä ,joka on käynyt minulla :D

  Marraskuu on aika harmaana alkanut, tänään sataa vettä peräti.

  Minunkin pitäs kone oikeestaan puhdistaa, alkaa olla C asema aika täysi, kuvat voisin siirtää vaikka levylle tai jotain, kyllähän se varmaan sitten ees vähän sais levytilaa.

  Ruusunmarjoja ei ..harmitus, tullut kerättyä vaikka oli suunnitelma.. nyt ei enää taida löytyä täältä.

  Leppoisaa marraskuuta :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulit. Minä olen vähän laiska vastaamaan, vaikka tietysti pitäisi, jo ihan kohteliaisuudesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!