sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kiertää ja kaartaa

Kipu - se se on, joka kiertää ja kaartaa pitkin kroppaa. Pieni jäytävä kipu. Olen käytännössä nukkunut kaksi vuorokautta, mitä nyt välillä netissä uutisia vilkassut. En edes blogeihin ole jatkanut kommentteja jättää. Mies potee myös ja olemmekin tulleet siihen tulokseen, että tauti on yhteinen. Kun minulla mahaa särkee, niin miehellä särkee niskaa. Hän soitti kaverilleen ja tuli maininneeksi vaivoistaan. Kaveri oli tiennyt, että tällaista on liikkeellä, joku virustauti kai. Hän oli eräänä yönä itse herännyt keskellä yötä siihen, että naamaa särki joka puolelta. Naamaa! Sitä me emme vielä ole kokeneet.

Voi hyvinkin olla, että mahavaivani alkoi glukosamiinista - kiitos muuten valaisevista kommenteista, joihin en jaksanut vastata. Mutta vaiva ei ota loppuakseen, kipu tosin vaihtaa silleen kivasti paikkaansa. Ensin se oli ankarana oikeassa laidassa, sitten molemmilla puolilla ja sen jälkeen jossain navan paikkeilla. Ota siitä sitten selvää ja valitse vaivan paikka! Etoo, vaikka maha on kunnossa eikä edes okseta.

Huomenna pitää käydä hakemassa yksi uusi resepti lääkäriasemalta ja samalla mies tilaa itselleen lääkäriajan. Taloudellista, sillä hän voi samalla ohimennen mainita, että eukkoriepu sairastaa samaa tautia. Ei sillä, jos tämä on virusperäistä, niin eipä lääkärillä ole antaa muuta kuin lämmintä kättä.

Olen puoliunisenä miettinyt nukketalon kalusteita ja tänään ihan vähän näperrellytkin. Havaitsin, että sillä keinolla, "kevyellä kotityöllä", nukahdan nopeasti.

5 kommenttia:

 1. Oi voi...

  Toivottavasti se tauti ainakin lähtee jossain (pikaisessa) vaiheessa kokonaan pois.


  *halitus*

  VastaaPoista
 2. Särky ei ole koskaan kiva kaveri, tiedän kokemuksesta, toivottavasti teiltä se saadaan häädettyä nopeaan.
  Ihana marjakuva tuossa alempana, me emme saaneet viinimarjoja tänä vuonna eikä mustikoitakaan ollut, omenat ovat toivomme ettei madot kovin ole niitä syöneet.

  VastaaPoista
 3. Sairastaminen on aina ikävää, otan ossoo t. Aili-mummo, jolla on kokemusta ;-/

  VastaaPoista
 4. Otan osaa - ja osani minäkin olen taas saanut taudeista. Loppuviikolla iski pieni flunssa, joka meni viikonloppuna mökillä levätessä ohi, mutta nyt ovat kädet kipeinä (pahuksen jännetupentulehdukset).

  Mitäs me raihnat, koetetaan raahautua näiden tautisten päivien yli. ;D

  VastaaPoista
 5. Tämmöstä tämä on. Mies aina muistaa muistuttaa, että ei enää olla nuoria. Vanhojen kuuluukin olla kipeitä. Ei vaan muori aina tahdo muistaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!