perjantai 27. toukokuuta 2011

Tasainen päivä

Päivä on ollut koko lailla tasainen: harmaa. Ei ole satanut eikä paistanut. Kahdenkin tyypin piti tänään tulla käymään piha-asioissa, mutta kumpaakaan ei ole näkynyt eikä kuulunut. Puhelimen keksimisen jälkeen ei olisi ollut konstikaan ilmoittaa viivästymisen syy. Minun olisi ollut tarkoitus saada perennoja penkkiin, mutta odotin, että tämä toinen kaveri kävisi ensin pensasleikkureineen. Toisaalta viime yönä oli vain kaksi lämpöastetta, joten ehkä perennani säilyvät terassilla paremmin.

Mies kävi asioilla ja olisi voinut käydä postissakin, mutta ilmoitus paketista oli tullut sähköpostiin kun se aikaisemmin on tullut kännykkään. Hyvä etä ylipäätään huomasin koko ilmoituksen.

Tästä tuli nyt lyhyt postaus, sillä uunissa paistuu kaksi raparperipiirakkaa ja pitää lähteä katsomaan niiden tilaa. Tuoksu nousee ainakin yläkertaan asti. Huomaa kirja-arvonta, jota mainostan päivän edellisessä pikapostauksessa.

4 kommenttia:

 1. Harmaata on ollut täälläkin..:)

  VastaaPoista
 2. Harmaatapa hyvinkin, vasitenkin nyt iltapäivästä, mutta ei se haittaa :).
  Juu-u, olkoon höpsöä vaan, mutta taas piti tämäkin pistely aloittaa! Enpä aiemmin huomannutkaan, että olit kysellyt lankojentilauspaikkaa. Pääosan tilasin Kirjokkaasta, kun sieltä oli muutakin hankittavaa. Kangas on Violariumin vaaleahkoa (luonnonväristä vaaleampaa - olisikohan hunaja...) pellavaa.
  Heti kyllä, kun rupesin pistelemään, huomasin, että osa langoista puuttuu kumminkin vielä. Olinkohan mahtanut tilata vääriä numeroita? Ken tietää, kun ehdin ne jo puolata tuonne koteloihin muiden joukkoon... Eli lisätilausta täytyy laittaa. Sitäpaitsi yksi lanka on joka tapauksessa tulossa kuulemma jälkitoimituksena, eli taidanpa ostaa senkin jostain nopsemmasta kaupasta.
  Vieläkin minulta siis puuttuu DMC:n kattavasta kokoelmasta melkoisesti, epäilisin, että noin puolet, tai ylikin. Pikku hiljaa sitä keräilen. Onpahan sitten vastineeksi komea kokoelma käsinvärjättyjä, kun olen niihin erityisen rakastunut. Teen niillä yksi- tai harvavärisiä, joiden väritystä on helpompi soveltaa :).
  Harmaa päivä on ihan omiaan käsitöille. Ehtoon mittaan meinaan vielä Forrest Gumpinkin katsella, ja samalla ehkä aloitella taas uutta pitsihuivia...

  VastaaPoista
 3. Täälläpäin on aurinko paistanut ja viime yönä mittri painui pakkasen puolelle. Vaan eipä siellä paljon lämpöisempää ole ollut. Niin, ja raparperipiirakkaa mnäkin. Vielä edellisen postauksesi tiimoilta: Lipstikkakeittoa tänään keittelin ja lisäsin siihen savujuustokermaa. Olipa hyvää.

  VastaaPoista
 4. Täällä paistoi eilen aurinko,nyt tänä aamuna olikin sitten harmaata ja synkkää:(.
  Äsken leivoin marjapiirakan,nams!!
  Kesäistä viikonloppua sinulle

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!